Kongsteinsgata leverer disse hovedtjenestene. Maling, Gips, Sparkling, Tarpet, Fliser, Parkett, Muring, Utvending stein.

Vårt mål er å hjelpe kunder med grunnleggende tjenester. Du kjenner oss kanskje som «Kongsteinsgata malerservice», og dette er det gode grunner til. Vårt team ledes av daglig leder Fernando Cosmin med 13 års erfaring som malermester. De siste årene har Kongsteinsgata tatt malerserviceoppdrag i kjeller, stue, kjøkken, interiør, lakkering av gulv, parkettlister og maling av vinduer og dører. Rogaland A-senter er en stor kunde av Kongsteinsgata, og vaktmester Geir Normark vil gi solide referanser på våre tjenester hvis ønskelig.

Avtaler med Sørbøe trelast, Coop bygg og VVS Randaberg

Vi har også gode avtaler med leverandører som bl.a. Sørbøe trelast, Coop bygg og Norfloor. Vi bistår også bedrifter som VVS Randaberg og Rogaland elektro med siste fase av renovasjonsprosjekter, sparkling og maling.

Ikke bare «Kongstein Malerservice». Tre grunnleggende tjenester.

Vi ser at det er mange fordeler med å være en liten bedrift. Byggebransjen i Stavanger er under ekstremt press, og vi har derfor valgt å spesialisere oss på de grunnleggende tjenestene, maling, flytting og vasking. Ofte vil disse henge sammen fordi kunder trenger flere av de samme tjeneste i samme prosjekt.

4 servicebiler til disposisjon

Idag består servicebedriften Kongsteinsgata av et kjerneteam på 3 mann. Ved større prosjekt kan vi imidlertid har opptil 6 personer i arbeid. Med våre 4 servicebiler har vi god kapasitet til å hjelpe privatkunder og bedriftskunder.

13 års erfaring som malermester

Servicebedriften Kongsteinsgata ledes av daglig leder Fernando Cosmin som har 13 års arbeidserfaring i Norge. Med sin sertifisering som malermester har han jobbet med flere annerkjente bedrifter og vært arbeidsleder for mange prosjekter.

Gode referanser fra mittanbud.no

Noen av våre viktigste referanser er fra vanlige kunder som har brukt oss til reperasjon av piper, gulv, maling, sparkling, maling av tak og mye mer. Nedenfor kan du lese mange av disse referansene.

Hva er neste steg?

Hvis du har behov for en eller flere av våre grunnleggende tjenester kan du fylle ut skjemaet på høyre side. Da tar vi kontakt så snart som mulig for å gi et uforpliktende tilbud. Ved større prosjekt kommer vi på befaring for å se og snakke om detaljer.

Hvem kan du snakke med?

Hvis du vil vite mer kan du ringe daglig leder, Fernando Cosmin, på telefonnummer 980 80 263. Du kan også sende oss en mail på post@kongsteinsgata.no.

Bilder og historier fra maleroppdrag i Stavanger

Oppussing for Kirkens Bymisjon og Rogaland A-senter i Stavanger

Vi i Kongsteinsgata malerservice hadde nylig gleden av å pusse opp leiligheter tilhørende

Barnehage fikk ny trapp

Nytt prosjekt fra Kongsteinsgata. Barnehagen som driftes av Rogaland A-senter trengte

Maling av vegger, tak og trapp i Sandnes

Kongsteinsgata hadde gleden av å pusse opp boligen til Aleksandra Hirst i Sandnes.

  • Få anbud på jobb