Trenger du en malermester?

Malerservice har vært vår kjernevirksomhet frem til nå, og du kjenner oss kanskje som «Kongsteinsgata malerservice» på noen av våre første biler. Vi kan ta malerserviceoppdrag i kjeller, stue, kjøkken, interiør, lakkering av gulv, parkettlister og maling av vinduer og dører. Rogaland A-senter er en stor kunde av Kongsteinsgata, og vaktmester Geir Normark vil gi solide referanser på våre tjenester hvis ønskelig.

Kongsteinsgata er liten bedrift, og dette gir oss stadig fordeler i en hektisk servicebransje. Helt siden starten i 2011 har vi hjulpet kunder med maleroppdrag i Stavanger og omegn. Med 13 års erfaring som malermester vil daglig leder Fernando Cosmin sørge for at jobben blir gjort ordentlig og etter avtale. På portalen mittanbud.no har vi høstet solide tilbakemeldinger fra mange kunder. Vi kan med takknemlighet si at mange har gitt oss topp referanser med fem stjerner.

Kongsteinsgata har gode avtaler med leverandører som bl.a. Sørbøe trelast, Coop bygg og Norfloor. Vi bistår også bedrifter som VVS Randaberg og Rogaland elektro med siste fase av renovasjonsprosjekter, sparkling og maling.

Fyll ut skjema på høyre side for et uforpliktende anbud eller ring 980 80 263.

På bildet: Et vellykket oppdrag som Kongsteinsgata gjorde i leiligheter til Kirkens Bymisjon.

Oppussing av maling av vegger for Bymisjonen. Resultatet ble flott!

Bilder og historier fra maleroppdrag i Stavanger

Oppussing for Kirkens Bymisjon og Rogaland A-senter i Stavanger

Vi i Kongsteinsgata malerservice hadde nylig gleden av å pusse opp leiligheter tilhørende

Barnehage fikk ny trapp

Nytt prosjekt fra Kongsteinsgata. Barnehagen som driftes av Rogaland A-senter trengte

  • Få anbud på jobb