Rehabilitering av pipe

Jobben ble utført bra, og som avtalt i henhold til tid og pris.Jeg er fornøyd og kan anbefale bedriften til andre.

Maling av 300kvm enebolig

Utført jobb i henhold til anbudsforespørsel. Jobbkvalitet: tilfredsstillende og iht. forventning Pris: svært god pris. Jobben ble utført raskt og effektivt over all forventning. God dialog med arbeidsleder under hele arbeidsperioden, han er svært kvalitetsbevisst og vil ikke gjøre en jobb kunden ikke er fornøyd med. Kan anbefales!

Utendørs maling av horisontaldelt tomannsbolig

Rask jobb. Utførte arbeid som avtalt.

renovering av kjeller

Vi har brukt dette firmaet til å pusset opp i vår kjeller. Der ble det gipset,sparklet, byttet vinduer, lagt gulv, satt inn dører, listet og malt. De kom til avtalt tid og kom raskt i gang med arbeidet! Kunne ha vært en fordel om alle arbeiderne snakket norsk\ engelsk, men det er ikke så viktig. Arbeidet ble gjort på en ryddig og effektiv måte. Vi er fornøyde me arbeidet de har gjort hos oss! Hyggelige og smilende folk.

Maling av hus, utvendig

Flinke og kvikke malere. Fikk også hjelp til kjøp og hjemkjøring av maling!

Diverse murarbeid

utføre et godt arbeid. var pålitelig, og grei å ha med å gjøre:)

Maling av tomanns bolig ca 240cm2

Har fått en super hjelp av Kongsteinsgata Malerservice. De gjorde en god jobb raskt og til avtalt pris! Ble litt kommunikasjon problemer i forhold til hva som skulle bli malt, til tross for at kommunikasjonen var på engelsk, derfor ikke 5 stjerner. Bruker gjerne dette firmaet igjen!

Pussing og maling av trapp, samt sparkling og maling av vegger.

Kongsteinsgata Malerservice, utførte jobb hos meg på fast pris. De sparklet og malte hele stuen, de sparklet og malte et vaske rom/våtrom, samt pussing og maling av en furutrapp over 2 etg. Det viste seg at der ble litt misforståelse rundt rekkverk på vegg i trappen, men de ordnet dette uten å lage noen diskusjon så jeg er glimrede fornøyd og annbefaler dem på det sterkeste. Bare husk å lage en detaljert arbeidsliste i forbindelse med fast pris.

gulvbeleg reprasjon

Veldig bra ut ført arbeid, forventningene ble innfridd, god pris for arbeidet jeg anbefaler dette firma

Oppussing av gammel furutrapp

Rask evaluering av arbeidet og gunstig pris. Arbeidet ble startet umiddelbart og presis utført. Fernando hjalp meg med hva jeg trengte av utstyr og maling og sørget for at jeg fikk hans bedriftrabatt på dette. God kommunikasjon. Jeg hadde flere andre tilleggsjobber jeg spurte ham om, og han hadde gode kontakter som kunne hjelpe meg med dette. Alt var veldig profft og ryddig, og lite rot mens arbedet pågikk. Kan absolutt anbefales.

Renovering av innvendig trapp

Brukte disse til å gjøre en annen oppussings jobb enn i anbudet, da vi ikke klarte å velge trappetype enda. Karene la nytt tak, inkludert sparkling og maling, rev gammelt panel og påførte nytt murpuss på murpipe. Jobben ble gjort ryddig, veldig fagmessig, til avtalt tid og ble ferdig før avtalt frist. De utførte jobben sammen med Renovering av hus for å bli fortere ferdig. Kan trygt anbefale de videre!

Rive og flytte lettvegg samt flytte dør

Utførte jobben sammen med selskapet «Renovering av hus». De møtte som avtalt og utførte arbeidet raskere enn vi var blitt forespeilet og til avtalt pris. Resultatet er veldig bra. Kommuniksjonen var god.

Maling av stue

Kom kjapt på befaring på kveldstid (!) for å se hva som måtte gjøres, veldig god og hyggelig service. Raskt og bra utført arbeid. Veldig behjelpelige og hyggelige, ryddet etter jobb var ferdig. Profosjonell gjennomgang i etterkant. Kan anbefales.

Sparkling av ny enebolig 150m2

Hyggelige folk. Kom til avtalt tid og utførte arbeidet i god tid innenfor tidsfristen. VI er godt fornøyd med arbeidet.

Slemming

Flinke og raske. Rimelige pris, og hjelpsomme med hjemkjøring av materiell. Hyggelige folk som det var lett å samarbeide med.

Fasadevask + maling av hus utvendig

God service, fleksible på tid. effektive. bra kvalitet. ingen søling. både utvendig rengjøring og maling av hus. Veldig bra på kommunikasjon. Bra pris og ryddig kontrakt. Anbefales.

Sparkling av ca 60 m2 gips tak og 25m2 gips vegg

Kongsteinsgaten Malerservice har gjort en god jobb med å sparkle gips taket hos oss. De utførte jobben til en god pris og til avtalt tid. Det er også god kvalitet på arbeidet de utførte for oss.

Maling av gjerde rundt tomt

Til å stole på

Maling av enebolig

Ble raskt kontaktet etter å ha lagt ut forespørselen. Videre startet arbeidet så fort det praktisk lot seg gjøre. Dialog med kontaktperson opplevdes god fra første stund. Arbeidet ble effektivt utført, og jeg kan ikke se noe jeg kan ‘trekke’ på. Jeg er godt fornøyd med Kongsteinsgaten Malerservice.

Innvendig malerjobb

Leverandøren er svært service innstilt og håndverkerne svært arbeidsomme og tillitsfulle. Arbeider som er utfør er fra sparkling, tapetsering, maling samt gipsing og legging av parket i mellomgang og i trapper. Arbeidet er utført i hennhold til avtale og til avtalt pris. Vi har fått utført mye arbeid til en fornuftig pris. Kongsteinsgaten Malerservice hadde fått enda en stjerne dersom håndverkerne hadde snakket Norsk/ Engelsk.

Maling av 43 m3 stuetak

Kongsteinsgaten Malerservice gjorde jobben med å male mitt stuetak. Litt blandet resultat. Avtalen var to strøk, men allerede etter et «halvt» strøk sa de seg ferdige og gikk videre til neste oppdrag. Måtte ringe å få de tilbake for å gjøre jobben ferdig. Nøyaktigheten blant de ansatte bør forbedres litt. Dette gjelder maling rundt downlights, kanter/hjørner, maskering, tildekking og generelt teknikk. Trekker derfor to stjerner.

Maling av enebolige ca 150 m2

Har vert og skiftet panel i vaskekjeller,har skiftet kledning i front av hus,er klar for vasking og maling. Dei har gjort e3n kjemmpejobb,lite pauser og veldige behaglige mennesker,,Kan så absulutt anbefalle dette firma.

Trenger hjelp til diverse oppussing av hus

Jeg er veldig fornøyd med denne bedriften jeg brukte. De var hardarbeidende og nøyaktige i arbeidet sitt. Jeg fikk hjelp til å transportere all materiale, og fikk veldig god pris. Hyggelige folk å prate med og godt samarbeid. Anbefaler denne bedriften til alle venner og familie.

  • Få anbud på jobb